ANKARA BATI ADLİYESİ
Sözleşmeli Zabıt Katibi, Sözleşmeli Mübaşir, Sözleşmeli Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Sözleşmeli Şoför, Sözleşmeli Hizmetli ve Sözleşmeli Hemşirelik Unvanlarında Sözlü Sınava Katılacaklara İlişkin İlan

TC
ANKARA BATI 
ADLÎ YARGI İLK DERECE MAHKEMESİ 
ADALET KOMİSYONU BAŞKANLIĞI

TÜM ADAYLARIN DİKKATİNE
İŞBU İLAN TEBLİĞ MAHİYETİNDE OLUP AYRICA YAZILI BİLDİRİM YAPILMAYACAKTIR

İLÂN
 

        İLGİ: Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünün 20.04.2023 tarihli ve E-32992892-7398/11083 sayılı yazısı ile sözleşmeli zabıt kâtipliği, sözleşmeli koruma ve güvenlik görevlisi, sözleşmeli şoför, sözleşmeli mübaşir, sözleşmeli hizmetli ünvanlarında yapılacak personel istihdamında Komisyon Başkanlığımız sınav merkezi olarak belirlenmiştir. 

        Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğünün 24.04.2023 tarihli ve E-18514707-902.03-4010/60162 sayılı yazısı ile sözleşmeli hemşire ünvanında yapılacak personel istihdamında Komisyon Başkanlığımız sınav merkezi olarak belirlenmiştir. 

        Sınav Kurulumuzca sözleşmeli koruma ve güvenlik görevlisi unvanında boy kilo ölçümleri, sözleşmeli zabıt kâtibi unvanlarında ise uygulama sınavları icra edilmiş, sözleşmeli mübaşirlik, sözleşmeli şoförlük, sözleşmeli hizmetli ve sözleşmeli hemşire unvanlarında adayların başvuru evrakı üzerinde yapılan inceleme tamamlanmıştır.

        Adaylar sözlü sınavına katılma durumlarını aşağıda yer alan link aracılığıyla TC kimlik numarası sorgulamak suretiyle öğrenebileceklerdir. 

        Sözleşmeli zabıt kâtibi, sözleşmeli koruma ve güvenlik görevlisi, sözleşmeli mübaşirlik, sözleşmeli hizmetli, sözleşmeli şoför ve sözleşmeli hemşire unvanlarında sözlü sınav 19/06/2023 tarihinde saat 09:00'da Oğuzlar Mahallesi Prof. Dr. Necmettin Erbakan Caddesi No: 52 Etimesgut/ANKARA adresindeki Ankara Batı Adliyesi Ankara Batı Adlî Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanlığı  2. Kat Toplantı Salonunda icra edilecektir. 

        Sözleşmeli şoför uygulama sınavı 21/06/2023 tarihinde saat: 15:00'da Oğuzlar Mahallesi Prof. Dr. Necmettin Erbakan Caddesi No: 52 Etimesgut/ANKARA adresindeki Ankara Batı Adliyesi Ankara Batı Adlî Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanlığı  2. Kat Toplantı Salonunda icra edilecektir. 

        Sözlü sınavına katılacak adayların, kimliklerinin teşhisine imkan sağlayacak nüfus cüzdanı veya ehliyet ile sözlü sınav alanına gelmeleri önem arz etmektedir. Nüfus cüzdanı veya ehliyet ibraz etmeyen adaylar hiçbir şekilde sözlü sınava alınmayacaklardır. 

        Adayların sınavın yapılacağı alanda sınavın başlayış saatinden en az 30 dakika önce hazır bulunmaları gerekmektedir.       

        Sınav sonuçlarına karşı Adalet Bakanlığı Memur Sınav, Atama ve Nakil Yönetmeliğinin 17. maddesi gereğince 5 iş günü içerisinde sınav kurulumuza itiraz hakkınız bulunduğu hususu ihtar olunur. 15/06/2023

 

        Sözleşmeli Zabıt Kâtipliği Sözlü Sınava Katılım Durumu için Tıklayınız

        Sözleşmeli Şoförlük Sözlü Sınava Katılım Durumu için Tıklayınız

        Sözleşmeli Koruma ve Güvenlik Görevlisi Sözlü Sınava Katılım Durumu için Tıklayınız

        Sözleşmeli Mübaşirlik Sözlü Sınava Katılım Durumu için Tıklayınız

        Sözleşmeli Hizmetli Sözlü Sınava Katılım Durumu İçin Tıklayınız

        Sözleşmeli Hemşire Sözlü Sınava Katılım Durumu için Tıklayınız